Divoký vepř na zelenině
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kilogramVepřové maso libové
- 1kusCeler bulvový
- 2kusyBobkový list
- 1špetkaSůl
- 3kusyJalovec
- 1kusMrkev kořen
- 1kusPetržel kořen
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5kusůNové koření celé
- 50gramůSlanina vepřová
- 0,5litrVíno červené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
868 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
51 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Víno svaříme se zeleninou na plátky a kořením.
- 2Směs necháme vychladnout a zalijeme s ní maso necháme 2 dny uležet, často maso obracíme.
- 3Uleželé maso osolíme, dáme na pekáč s plátky slaniny a upečeme, podléváme výpekem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.