Domácí česnekové krutony
20 min.
Ingredience
- 500gramůChléb toastový
- 3lžíceOlej olivový
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 4stroužkyČesnek
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaKoření Italia
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
15 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Troubu předehřejeme na 170 °C.
- 2Chléb nakrájíme na malé kostičky a dáme je na plech vyložený pečícím papírem. Zastříkneme je olivovým olejem a rozpuštěným máslem, posypeme utřeným česnekem, solí, pepřem a italským kořením.
- 3Promícháme rukama, aby byly všechny krutony obalené.
- 4Pečeme 15-20 minut dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.