Domácí chléb s parmezánem
125 min.
Ingredience
- 375mililitrůVoda pitná
- 1,5lžičkySůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaBazalka sušená
- 1lžičkaOregano sušené
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1lžičkaČesnek sušený
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2lžičkyDroždí sušené
- 40gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
3 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mouku, sůl, cukr, vodu, bazalku, oregano, petrželku, česnek a droždí dáme do domácí pekárny a nastavíme na Základní program.
- 2Před dokončením hnětení přisypeme sýr a necháme program dojít do konce.
- 3Po upečení si vychutnáme vynikající domácí chléb s parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.