Domácí chléb se zakysanou smetanou

130 min.
Evropa

Ingredience

    • 170mililitrůMléko polotučné
    • 60mililitrůVoda pitná
    • 60mililitrůZakysaná smetana
    • 2lžíceMargarín
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 1,5lžičkySůl
    • 2lžičkyPažitka
    • 375gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 1špetkaKypřicí prášek do pečiva
    • 1,5lžičkyDroždí sušené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko, vlažnou vodu, zakysanou smetanu, margarín, cukr, sůl, nadrobno nakrájenou pažitku, mouku, prášek do pečiva a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si pak vychutnáme vynikající domácí chléb se zakysanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.