Domácí chléb se zakysanou smetanou
130 min.
Ingredience
- 170mililitrůMléko polotučné
- 60mililitrůVoda pitná
- 60mililitrůZakysaná smetana
- 2lžíceMargarín
- 1lžičkaCukr krupice
- 1,5lžičkySůl
- 2lžičkyPažitka
- 375gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaKypřicí prášek do pečiva
- 1,5lžičkyDroždí sušené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
10 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mléko, vlažnou vodu, zakysanou smetanu, margarín, cukr, sůl, nadrobno nakrájenou pažitku, mouku, prášek do pečiva a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte, nechá vykynout a následně upeče. My si pak vychutnáme vynikající domácí chléb se zakysanou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.