Domácí jehněčí klobásky

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1118 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
93 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
313 mg
Cukr
937 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté jehněčí maso umeleme, slaninu nadrobno nakrájíme a uzené maso umeleme nebo jemně nasekáme. Promícháme, směs osolíme, okořeníme, ochutíme česnekem a nakonec přilijeme trochu piva. Naplníme do čistých střívek.
  • 2
    Klobásky můžeme udit, vařit nebo opékat.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem a hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.