Domácí klobásky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1383 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
99 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté vepřové a hovězí maso nakrájíme na malé kousky a smícháme s bagetou namočenou v pivu a utřeným česnekem. Podle chuti okořeníme a vše dobře promícháme.
  • 2
    Vepřová střívka omyjeme pod tekoucí vodou, obrátíme naruby a naplníme připravenou směsí. Tvarujeme klobásky dlouhé 8-10 cm.
  • 3
    Klobásky opékáme při teplotě 200 stupňů Celsia asi 20 minut.
  • 4
    Podáváme s chlebem nebo pečivem, hořčicí a nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.