Domácí klobásky
50 min.
Ingredience
- 300gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 100gramůBageta
- 500gramůVepřová střeva tenká
- 300mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaKmín drcený
- 1špetkaTymián sušený
- 300gramůVepřová krkovička
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1383 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
99 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté vepřové a hovězí maso nakrájíme na malé kousky a smícháme s bagetou namočenou v pivu a utřeným česnekem. Podle chuti okořeníme a vše dobře promícháme.
- 2Vepřová střívka omyjeme pod tekoucí vodou, obrátíme naruby a naplníme připravenou směsí. Tvarujeme klobásky dlouhé 8-10 cm.
- 3Klobásky opékáme při teplotě 200 stupňů Celsia asi 20 minut.
- 4Podáváme s chlebem nebo pečivem, hořčicí a nastrouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.