Domácí pečená klobása

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
45 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
880 mg
Cukr
321 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí a vepřové maso opláchneme a umeleme na hrubo. Přidáme česnek utřený se solí, pepř, mletou papriku a vše dobře promícháme. Během míchání přiléváme studenou vodu a směs podle potřeby přisolíme.
  • 2
    Připravenou směs plníme do střev a uzavřené klobásy zvolna pečeme na tuku po obou stranách.
  • 3
    Při podávání klobásy podléváme tukem s výpekem od pečení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.