Domácí pečená klobása
50 min.
Ingredience
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 1350gramůVepřová plec
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 1litrVoda pitná
- 75gramůVepřová střeva tenká
- 150gramůTuk
- 50gramůČesnek
- 150gramůHovězí maso přední
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
45 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
880 mg
Cukr
321 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí a vepřové maso opláchneme a umeleme na hrubo. Přidáme česnek utřený se solí, pepř, mletou papriku a vše dobře promícháme. Během míchání přiléváme studenou vodu a směs podle potřeby přisolíme.
- 2Připravenou směs plníme do střev a uzavřené klobásy zvolna pečeme na tuku po obou stranách.
- 3Při podávání klobásy podléváme tukem s výpekem od pečení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.