Domácí prejt

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
882 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
74 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
566 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý bůček uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme vychladnout. Maso vykostíme a umeleme.
  • 2
    Do vývaru z masa namočíme rohlíky, vymačkáme a přidáme k masu. Vmícháme česnek utřený se solí, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, játrovou paštiku, sůl, pepř a majoránku. Vše dobře promícháme, aby se netvořily hrudky.
  • 3
    Směs vložíme do sádlem vymazaného pekáče a prejt pečeme ve středně vyhřáté troubě tak dlouho, až bude mít křupavou kůrku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.