Domácí zelný salát

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
295 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
15 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme jogurt, majonézu, sůl, pepř a tabasco. Zálivku necháme vychladit.
  • 2
    Zelí překrojíme na půlky a ty pak ještě na čtvrtiny. Odstraníme tvrdý košťál a listy pokrájíme, opláchneme a osušíme.
  • 3
    Oloupeme a rozsekáme karotky. Papriku zbavíme jadérek a rozkrojíme ji na čtvrtiny, dužinu nakrájíme na tenké proužky.
  • 4
    Ve velké míse smícháme všechnu zeleninu a promícháme ji. Přelijeme zálivkou a promícháme, aby se zelenina obalila.
  • 5
    Dáme chladit do lednice a poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.