Domácí zvěřinová paštika

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
61 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
600 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí játra nakrájíme na větší kousky. Totéž uděláme s masem z divočáka. Na pánvi rozpálíme sádlo, maso i játra opečeme, do pánve přidáme sůl, pepř, slaninu, nahrubo pokrájenou cibuli a prolisujeme česnek. Vše ještě chvíli smažíme.
  • 2
    Přidáme víno, zakryjeme pokličkou, dvě minutky podusíme. Vše necháme vychladnout, vložíme do mlýnku či mixeru a zpracujeme. Připravíme formu na paštiku, vymažeme ji sádlem a vyplníme hmotou z mlýnku. Necháme přes noc odležet a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.