Dresing na salát Caesar Ambiente

20 min.
Evropa
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
47 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
175 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ančovičky nasekáme na pastu, oloupaný česnek nakrájíme nadrobno. Nelisujeme, česnek musí být opravdu nakrájený.
  • 2
    V nerezové misce šleháme žloutky, ančovičky, bílý vinný ocet, hnědý cukr a dijonskou hořčici. Osolíme, opepříme a začneme za stálého šlehání po malých kapkách přilévat olivový olej. Nespěcháme, je opravdu důležité, abychom za rychlého šlehání olej přilévali velmi pomalu. Nakonec vmícháme nakrájený česnek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.