Dresink s koktejlovými rajčaty a balsamicovým octem podle Ramsaye

22 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
193 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
785 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře rozmixujeme téměř přezrálá koktejlová rajčata s balsamicovým octem a třemi malými lístky bazalky, přes síto prolisujeme do rendlíku a odkryté vaříme, až se objem tekutiny zmenší na polovinu. Vlijeme šlehačku, 1-2 minuty povaříme a pak postupně všleháme změklé máslo. Dresink znovu prolisujeme sítem, podle chuti osolíme mořskou solí, okořeníme čerstvě mletým pepřem, případně také osladíme a uložíme do tepla.
  • 2
    Dresink je nutno spotřebovat ihned po přípravě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.