Dresink z ořechů k polníčku

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
201 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
488 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme 2 lžíce oleje a vločky opražíme dozlatova. Okořeníme solí, pepřem a cayenským pepřem a necháme vychladnout. Polníček očistíme, opláchneme a necháme dobře okapat. Mrkev oloupeme, škrabkou na zeleninu nakrájíme na plátky a ty pak ještě rozkrájíme na nudličky velikosti zápalky. Polníček a mrkev naaranžujeme na talíře a posypeme praženými ovesnými vločkami. Zbývající olej smícháme s oběma druhy octa na jemný krém ochutíme solí, pepřem
  • 2
    a cayenským pepřem a dresinkem salát pokapeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.