Dršťky na tyrolský způsob

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
16 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené dršťky nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, spařená a oloupaná rajčata na plátky, papriky bez jádřinců na proužky, česnek prolisujeme, vařené brambory pokrájíme na kolečka.
  • 2
    V hlubší pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme dršťky, zasypeme moukou, promícháme a 3 minuty restujeme. Nyní přilijeme k dršťkám ocet, vložíme rajčata, papriky, česnek, osolíme, opepříme a dusíme 20 minut. Minutu pře koncem vaření přimícháme kolečka vařených brambor a necháme prohřát.
  • 3
    Rozdělíme pokrm na 6 porcí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.