Dršťky v jablečném moštu
60 min.

Ingredience
- 800gramůDršťky vařené
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 150gramůKompot jablečný
- 2decilitryHovězí vývar základní
- 2decilitryMošt jablečný
- 20gramůKmín drcený
- 10gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 3gramyTymián sušený
- 20mililitrůCitronová šťáva
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Na rozpáleném másle necháme zpěnit nakrájenou cibuli a česnek, přidáme nakrájené předavřené dršťky a 5 minut podusíme. Zalijeme moštem a vývarem, osolíme, okořeníme a zakryté zvolna dusíme 30 minut.
- 2Odstavené dochutíme citronovou šťávou a podáváme obložené plátky kompotovaného jablka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.