Drůbeží játra a srdíčka s mandlemi
50 min.
Ingredience
- 300gramůJátra drůbeží
- 4stroužkyČesnek
- 30gramůMandle plátky
- 125mililitrůVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůKuřecí srdíčka
- 40mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
125 mg
Cukr
988 mg
Postup přípravy
- 1Vnitřnosti omyjeme, osolíme a pokrájíme na menší kousky. Mandle opražíme nasucho. Česnek oloupeme a pokrájíme najemno.
- 2Olej rozpálíme, vnitřnosti na něm osmahneme, přidáme česnek, petržel a mandle. Podlijeme vínem a dusíme do změknutí. Osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.