Drůbeží játra na víně s mandlemi
40 min.
Ingredience
- 300gramůCibule
- 1000gramůJátra drůbeží
- 150gramůTuk
- 1gramPepř černý mletý
- 30gramůSůl
- 100gramůMandle
- 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
- 1decilitrVíno červené
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
31 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme je na větší plátky.
- 2Do rozehřátého tuku dáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme ji, přidáme játra a společně opečeme. Přilijeme víno, opepříme, nasypeme oloupané a překrájené mandle a vše podusíme.
- 3Nakonec pokrm osolíme a znovu podusíme.
- 4Při podávání každou porci zdobíme ušlehanou smetanou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.