Drůbeží játra na víně s mandlemi

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
31 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží játra očistíme, opláchneme, necháme okapat a nakrájíme je na větší plátky.
  • 2
    Do rozehřátého tuku dáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme ji, přidáme játra a společně opečeme. Přilijeme víno, opepříme, nasypeme oloupané a překrájené mandle a vše podusíme.
  • 3
    Nakonec pokrm osolíme a znovu podusíme.
  • 4
    Při podávání každou porci zdobíme ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.