Drůbeží játra v kelímku
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůJátra drůbeží
- 50gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 4kusyVejce slepičí
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5decilitrVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
18 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
497 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zapékací mističky vymažeme máslem.
- 2Omytá játra nakrájená na nudličky opečeme na másle a osmažené cibuli, opepříme a podlijeme vínem. Dusíme doměkka.
- 3Potom játra osolíme a plníme do připravených mističek, zarovnáme a dáme do trouby. Do každé mističky vyklepneme jedno vejce a pomalu zapečeme. Bílky osolíme.
- 4Podáváme ihned horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.