Drůbeží jednohubky

22 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
347 mg
Cukr
81 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa bez kůže podélně rozkrojíme, každou polovinu nakrájíme na 6 částí.
  • 2
    V rendlíku rozehřejeme máslo, 15 vteřin na něm smažíme jemně nasekané stroužky česneku.
  • 3
    Odstavíme z plotny, přidáme papriku, sušený estragon, sůl a pepř. Dobře promícháme, přidáme maso a obalíme ve směsi.
  • 4
    V teflonové pánvi smažíme kousky masa 12 - 15 minut do hněda.
  • 5
    Hotové maso upravíme na velkou mísu a ozdobíme natrhanou řeřichou. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.