Drůbeží paštika

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
8 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
197 mg
Cukr
474 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek drobně nakrájíme a zpěníme na másle. Přidáme pokrájená játra a osmahneme.
  • 2
    Necháme vychladnout a spolu s vařeným masem, houskou namočenou v mléce a vymačkanou, umeleme.
  • 3
    Přimícháme vejce, můžeme dle potřeby zředit vývarem, osolíme a dochutíme kořením.
  • 4
    Na závěr přidáme jemně pokrájenou petrželku. Formu vymažeme
  • 5
    máslem a naplníme směsí, zakryjeme a vaříme ve vodní lázni asi 3/4 hodiny.
  • 6
    Necháme vychladnout a nakrájíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.