Drůbeží polévka - krém

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
53 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
42 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme, omyjeme a rozkrájíme na 4 kusy. Vložíme do osolené vody a vaříme asi 30 minut. Přidáme zeleninu nakrájenou na plátky a vše dovaříme.
  • 2
    Kuře vyjmeme, odstraníme kosti a maso rozsekáme. Spolu se zeleninou je rozmixujeme nebo umeleme. Zahustíme jíškou povařenou ve vývaru a přilijeme smetanu rozkvedlanou se žloutkem.
  • 3
    Do polévky můžeme přidat nočky nebo sýrové pavézky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.