Drůbeží polévka se smetanou a osmaženou houskou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
593 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
27 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
62 mg
Cukr
126 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar v hrnci krátce povaříme a odstavíme z plotny.
  • 2
    V misce smícháme žloutky se smetanou a ihned vmícháme do horkého vývaru. Osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku.
  • 3
    V pánvi na másle opečeme na kostičky nakrájenou žemli a přidáme ji do polévky.
  • 4
    Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.