Drůbeží přírodní plátky po židovsku

35 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa omyjeme, pod fólií jemně naklepeme na filé. Potom je osolíme, opepříme, obalíme v mouce.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, naskládáme připravená prsa, které po obou stranách opečeme. Do pánve přidáme oloupanou a na tenké plátky nakrájenou cibuli, očištěné a také na plátky nakrájené houby. Vše zalijeme vínem, vymačkanou citrónovou šťávou a na mírném ohni pod pokličkou dusíme 20 minut.
  • 3
    Hotové plátky stáhneme ze sporáku, necháme přikryté 5 minut odpočinout a rozdělíme je na jednotlivé porce.
  • 4
    Každou porci ozdobíme nasekanou petrželovou nati a s vhodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.