Drůbeží vývar s rýží a rajčaty
35 min.
Ingredience
- 250gramůRajčata
- 100gramůRýže loupaná
- 2lžícePetržel - nať
- 1250mililitrůVývar drůbeží
- 0,5litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na kousky. Podusíme je v troše vývaru.
- 2Propláchnutou rýži uvaříme zvlášť v osolené vodě. Petrželové lístky spaříme vroucí vodou.
- 3Na talíře rozdělíme petrželku, podušená rajčata a rýži. Zalijeme horkým drůbežím vývarem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.