Drůbková polévka

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
6 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnuté kuřecí drůbky zalijeme vodou, osolíme a vaříme téměř do měkka. Přidáme očištěnou zeleninu, vaříme, až vše změkne.
  • 2
    Vývar scedíme, z drůbků obereme maso a nadrobno je nakrájíme, uvařenou zeleninu rozkrájíme na kousky. Vývar uvedeme do varu, zavaříme do něj nudle, přidáme maso, zeleninu a necháme jen přejít varem.
  • 3
    Při podávání posypeme polévku nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.