Duhový salát

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
21 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
21 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou mísu vytřeme rozkrojeným česnekem.
  • 2
    Zelí najemno nakrájíme, oloupanou řepu a mrkev nastrouháme nahrubo, omytá rajčata a okurku rozkrájíme na plátky.
  • 3
    Připravenou zeleninu, hrášek i nastrouhaný sýr urovnáme na mísu, pokapeme olejem smíchaným s octem, solí a pepřem.
  • 4
    Hotový salát ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajce,

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.