Duhový salát
25 min.
Ingredience
- 1kusČervená řepa
- 1lžičkaSůl
- 2kusyRajčata
- 60gramůHrášek
- 5lžicOlej salátový
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyMrkev kořen
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1stroužekČesnek
- 0,5kusOkurka salátová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
497 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
21 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
21 g
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Salátovou mísu vytřeme rozkrojeným česnekem.
- 2Zelí najemno nakrájíme, oloupanou řepu a mrkev nastrouháme nahrubo, omytá rajčata a okurku rozkrájíme na plátky.
- 3Připravenou zeleninu, hrášek i nastrouhaný sýr urovnáme na mísu, pokapeme olejem smíchaným s octem, solí a pepřem.
- 4Hotový salát ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajce,
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.