Dušená husí krev na cibulce
40 min.
Ingredience
- 300mililitrůHusí krev
- 2kusyRohlík tukový
- 0,5lžíceMajoránka
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 3lžíceSádlo škvařené
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
10 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
595 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rohlíky nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli nakrájíme najemno, česnek jemně rozdrtíme. V míse promícháme rohlíky s krví, solí, pepřem, majoránkou a česnekem. Na rozehřátém sádle zpěníme cibuli, přidáme krev s rohlíky a za častého míchání dusíme, až má krev barvu jelítkového prejtu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.