Dušená kančí plec

230 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
953 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na drobné kousky, smícháme s pokrájenou zeleninou a kořením, podlijeme vínem a koňakem.
  • 2
    Necháme marinovat 48 hodin v chladu.
  • 3
    Marinované maso vyjmeme z marinády a necháme 30 minut smažit na rozpáleném oleji, poté přidáme zeleninu z marinády a restujeme 20 minut.
  • 4
    Zaprášíme moukou, za občasného míchání restujeme 10 minut.
  • 5
    Marinádu uvedeme k varu, přilijeme jí k zelenině a masu a dusíme 30 minut.
  • 6
    Přilijeme vývar, přidáme bylinky a zakryté dusíme 2 hodiny.
  • 7
    Nakonec osolíme, opepříme a přimícháme marmeládu.
  • 8
    Necháme prohřát a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.