Dušená kuřecí prsíčka

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
10 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci rozpálíme olej, osolená a opepřená kuřecí prsa opečeme z obou stran dozlatova.
  • 2
    Žampióny očistíme a nakrájíme na čtvrtky. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Prsa z hrnce vyndáme, olej slijeme a v hrnci ponecháme jen lžíci oleje. Přidáme houby, česnek, mražené fazolky a dusíme asi 3 minuty.
  • 3
    Přimícháme rajskou omáčku nebo protlak, vývar, drcené chilli papričky a vše přivedeme k varu. Vrátíme do hrnce maso a při mírné teplotě dusíme ještě 10 minut, až maso i fazolky změknou.
  • 4
    Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.