Dušená mrkev s kořenovou zeleninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a kořenovou petržel očistíme, opláchneme a nakrájíme na hrubší kolečka, cibuli drobně pokrájíme.
  • 2
    Cibuli zpěníme na oleji, vsypeme mrkev s petrželí, chvilku restujeme, poté podlijeme polovinou vody, přidáme sůl, mletý kmín, pepř, Podravku a dusíme, dokud není zelenina téměř měkká. Voda by se měla zcela vydusit.
  • 3
    Zeleninu zaprášíme moukou, chvilku restujeme, poté zalijeme druhou polovinou vody a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.