Dušená mrkev s vodnicí

35 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou mrkev nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 5cm a spolu s očištěnou vodnicí vložíme do hrnce s vývarem. Přidáme máslo, cukr, sůl a pepř. Uvedeme do varu a pod pokličkou dusíme asi 10 minut doměkka.
  • 2
    Pokličku odstraníme a zprudka dusíme až se tekutina vypaří a zelenina bude lesklá.
  • 3
    Nakonec vmícháme nasekané bylinky a i hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.