Dušená růžičková kapusta se slaninou

35 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
8 g
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustičky očistíme, spaříme ve vroucí vodě a necháme okapat. Slaninu nakrájíme na kostičky, petrželovou nať jemně nasekáme.
  • 2
    Na másle zpěníme slaninu, přidáme okapané kapustičky, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme.
  • 3
    Před podáváním vmícháme petrželovou nať a citronovou šťávu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 8. 12. 2015
Dušená růžičková kapusta se slaninou
Moc dobrá růžičková kapusta, podávala jsem ji s krkovičkou na barevném pepři a vařenými bramborami ve slupce.