Dušená rýže se zeleninou a tuňákem
20 min.
Ingredience
- 80gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 5gramůSůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 60gramůSýr Eidam cihla 30%
- 200gramůZelenina nakládaná
- 240gramůRýže dušená
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
5 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
5 g
Cukr
60 mg
Postup přípravy
- 1Tuňáka vyklopíme z konzervy do pánve i s vlastní šťávou, rozmačkáme vidličkou, přidáme nakládanou zeleninu, podle vlastní chuti osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Přisypeme dušenou rýži a společně prohřejeme.
- 2Pokrm upravíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.