Dušená zelenina s vejci

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V horké vodě vaříme cca deset minut vejce na tvrdo a poté je zchladíme ve studené vodě. Mezitím si můžeme připravit omáčku. Na pánvi si na oleji osmažíme cibulku. Jakmile nám trochu změkne, prolisujeme k ní česnek a přidáme zázvor. Minutu podusíme a přidáme na kostičky nakrájená rajčata a sůl s pepřem a chilli.
  • 2
    Pomalu vmícháme do pánve pokrájené růžičky květáku, cuketu a fazolky. Přilijeme vývar, zakryjeme a dusíme 15 minut, dokud není všechna zelenina měkká. Poté přidáme jogurt, zamícháme a rozdělíme s oloupanými vejci na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.