Dušené bílé zelí
70 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 40gramůSádlo škvařené
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaOcet kvasný lihový
- 1špetkaCukr krupice
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
10 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
13 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na sádle.
- 2Potom přidáme nasekanou petrželku, omyté a nakrájené zelí, sůl a dusíme asi 1 hodinu.
- 3Do podušeného zelí přidáme cukr a ocet. Zaprášíme moukou, osmahneme ji, pokrm mírně podlijeme a krátce dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.