Dušené brambory s anglickou slaninou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
392 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
24 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a bílou část pórku zpěníme na másle, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme ji rozehřát. Dále přidáme brambory nakrájené na plátky a vše zalijeme vývarem. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Pokrm dusíme v troubě, až jsou brambory měkké.
  • 3
    Před podáváním přidáme smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.