Dušené čirůvky

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
917 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čirůvky očistíme, opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme a okořeníme kmínem. Za občasného promíchání podusíme asi 20 minut, podle potřeby podlijeme trochou vody.
  • 3
    Na talířích každou porci ozdobíme nasekanou petrželkou.
  • 4
    Můžeme podávat s vařenými bramborami, s pečivem nebo na topinkách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.