Dušené fazolky s rajčaty
40 min.
Ingredience
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 60gramůRajčata
- 5gramůOlej rostlinný
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaStolní sladidlo Sladký polibek
- 0,5stroužekČesnek
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté zelené fazolky nakrájíme na kratší nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme, oloupaný česnek rozetřeme.
- 2Připravenou zeleninu dáme do kastrolu na rozehřátý olej, osolíme a dusíme pod pokličkou.
- 3Když fazolky změknou a tekutina se téměř odpaří, zeleninu mírně osladíme a přisypeme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.