Dušené fazolky s rajčaty a česnekem

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
23 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
9 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné fazolky překrájíme, opláchneme a necháme okapat. Česnek a cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať nasekáme najemno. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přimícháme fazolky a dusíme. Když jsou fazolky poloměkké, vmícháme rajčata, pyré, sůl, posekanou petrželovou nať a vývar. Za občasného míchání dusíme, až jsou fazolky měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.