Dušené fazolky se žampiony

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky vsypeme do kastrolu, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.
  • 2
    V pánvi na másle osmažíme oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme. Směs smícháme s fazolkami, prohřejeme a vmícháme nastrouhaný sýr.
  • 3
    Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou a tymiánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.