Dušené fazolky se žampiony
40 min.

Ingredience
- 500gramůFazolky mražené
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůSýr Gouda 45%
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaTymián sušený
- 1špetkaMajoránka
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Fazolky vsypeme do kastrolu, podlijeme vodou, osolíme a dusíme doměkka.
- 2V pánvi na másle osmažíme oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a krátce podusíme. Směs smícháme s fazolkami, prohřejeme a vmícháme nastrouhaný sýr.
- 3Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou a tymiánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.