Dušené hovězí na víně a žampionech

155 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
23 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí nakrájíme na kostky, cibulky nasekáme na drobno, česnek prolisujeme, celer nakrájíme na kousky a žampiony na plátky.
  • 2
    Maso zprudka pět až deset minut restujeme na oleji dohněda.
  • 3
    Na jiné pánvi restujeme cibulku, česnek a celer. Za čtyři minuty, po zhnědnutí, přidáme žampiony a po jedné minutě ještě nové koření, víno, protlak, tymián, sůl a pepř podle chuti.
  • 4
    Poté přidáme maso a v troubě vše dusíme přibližně dvě hodiny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.