Dušené hovězí plátky

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
44 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
701 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájené na plátky naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji po obou stranách.
  • 2
    Vyndáme je a na tom samém oleji usmažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli a česnek.
  • 3
    Přidáme rajčatový protlak, víno a promícháme.
  • 4
    Až potom přidáme zpět orestované plátky masa, zakryjeme pokličkou a pomalu dusíme do doby, než maso změkne.
  • 5
    Dusíme přibližně 1 hodinu - omáčka dušením zhoustne.
  • 7
  • 9

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.