Dušené hovězí plátky s česnekem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí maso nakrájíme na 2 plátky a naklepeme.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a na oleji usmažíme do růžova.
  • 3
    Vložíme maso, orestujeme z obou stran a pod pokličkou dusíme do vydušení vlastní šťávy.
  • 4
    Maso osolíme, opepříme, přidáme pepř, hořčici, kečup, česnek nakrájený na plátky a podlijeme vodou. Dusíme skoro do měkka.
  • 5
    Šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 16. 7. 2015
Dušené hovězí plátky s česnekem
Výborné...