Dušené hovězí řízky ve vejcích

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
25 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Řízky obalíme ve strouhance, kterou dlaní přitiskneme do masa, namočíme je do vajec rozšlehaných s mlékem, a poté z obou stran smažíme na sádle dozlatova. Usmažené řízky vyjmeme a držíme na teple.
  • 2
    Do výpeku vmícháme hořčici, rajčatový protlak a vegetu. Zarestujeme, zalijeme horkým vývarem, přidáme řízky a pod poklicí na mírném plameni dusíme, až je maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.