Dušené hřiby po baskicku

25 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
931 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné hřiby pokrájíme na větší kousky. Česnek nakrájíme nadrobno a smícháme s nasekanou petrželí. Olej necháme rozehřát na pánvi, přisypeme houby a trochu směsi česneku s petrželí. Dusíme na mírném ohni. Jakmile houby pustí přebytečnou vodu, zvýšíme teplotu a necháme jí odpařit.
  • 2
    Poté vmícháme zbytek petržele a česneku, osolíme a opepříme.
  • 3
    Servírujeme s pečivem jako předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
kratoch.zdenka@seznam.cz
so 27. 6. 2015
Dušené hřiby po baskicku
Jsou vinikající,jinak je už nedělám.