Dušené jáhly s houbami
45 min.
Ingredience
- 500gramůJáhly - loupané proso
- 50gramůMáslo čerstvé
- 300gramůHouby čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
13 g
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Čerstvé houby očistíme a nakrájíme na kousky. Jáhly propláchneme vodou, vmícháme připravené houby, osolíme, opepříme, přilijeme vodu a dusíme doměkka. Před podáváním polijeme pokrm rozpuštěným máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.