Dušené jehněčí kolínko

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
575 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
37 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z masa nejprve odstraníme přebytečný tuk a ochutíme ho solí, pepřem, tymiánem, majoránkou a česnekem. Na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme, větší část vypečeného tuku z pánve odstraníme. Poté přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli, zakryjeme pokličkou a na mírném ohni dusíme doměkka. Občas přilijeme vývar.
  • 2
    Omáčku dochutíme solí a pepřem, odstavíme, zašleháme máslo a ihned podáváme.
  • 3
    Jako příloha jsou vhodné např. šťouchané brambory nebo kuskus.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.