Dušené jehněčí kotlety s cibulí

45 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
37 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme a osušíme, opečeme v kastrolu na rozpáleném olivovém oleji, osolíme a opepříme. Maso vyjmeme, necháme na teplém místě.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, necháme zesklovatět ve výpeku. Osolíme, opepříme, okořeníme skořicí, šafránem, cukrem, římským kmínem a cayenským pepřem. Zalijeme vývarem, krátce povaříme. Vložíme opečené kotlety.
  • 3
    Rozinky propláchneme horkou vodou, necháme okapat a přidáme k masu. Vše zvolna dusíme pod pokličkou asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.