Dušené jehněčí s jablky

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
40 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, očištěné maso potřeme solí, pepřem, šalvěji a opečeme na sádle. Podlijeme horkou vodou a dusíme.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, šťávu necháme vysmahnout na tuk, zaprášíme moukou, přidáme trochu horké vodou, nalijeme víno a okořeníme paprikou a zázvorem. Potom nakrájíme na porce.
  • 3
    Na talíři obložíme půlkami jádřinců zbavených jablek podušených v troše vody s máslem a cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.