Dušené kapustičky s opékanou cibulí

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
16 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
8 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí osolené vody vhodíme růžičkové kapusty a 2 minuty necháme povařit, slijeme a kapusty ochladíme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a opékáme, až cibule zesklovatí. Přisypeme cukr a nasekanou šalvěj a 3 minuty zahříváme za občasného promíchání.
  • 3
    V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme rozpůlené kapusty a 3 minuty restujeme a promícháváme. Vmícháme cibuli se šalvějí, osolíme, opepříme a ještě chvíli podusíme, až kapusty změknou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.